top of page

FEMSTJÄRNISK PAKET

 


Detta paket är för dig som vill ta resultatet till nästa nivå och låta designern skapa en upplevelse som inte finns någon annanstans i världen. Designen är alltid baserad på vår designfilosofi och förbättrar livskvaliteten och hjälper din fastighet att sticka ut.

Från idé, ritningar, färger, material och textilier- till inköpslistor, installation och den allra sista handen. Några av de mest framgångsrika Airbnb-fastigheterna har ett namn, en logotyp och till och med sin egen hemsida. Baserat på din budget gör vi din plats till den bästa den kan vara, REDO för dig att njuta och hyra ut.  

 

INGÅR: 

- 2D Planritning 

- 3D-visualisering 

- Inköpslista

- Undersökning av platsen och prisrådgivning

- Förbereda checklista

- Guide/tidskrift "Hur man blir en framgångsrik värd"

- Montering av inredning & Styling 
- Namn & Hemsida/Anteckning

- Foton

- Ett gäng erbjudanden och rabatter (Investera avkastning)

Priset varierar beroende på platsens storlek och projektets volym. Om det är ett totalrenoveringsprojekt eller en nybyggd lägenhet som bara behöver lite tillägg/ändringar eller styling etc. Kontakta oss så återkommer vi med pris och aktuell tidsaspekt så snart som möjligt.  

 

 

 

ONLINE – DIY-PAKET  

 

 

Detta paket är för dig som vill förvandla din plats genom att göra det själv . 


?? För att maximera slutresultatet av en fantastisk korttidsuthyrningsfastighet är det viktigt att ha en tydlig visuell bild av designen innan arbetet påbörjas. Låt en erfaren designer leverera det första steget - en smakfull och funktionell planlösning

……….

 

Det hjälper dig att maximera planlösningen och det gör det lättare för dig att göra valen när det kommer till val av färger, möbler och textilier. Låt en erfaren designer leverera  

 

 

Låt en erfaren designer. inspiration och råd som gör projektet lättare för dig att göra valen när det kommer till färger, möbler och textilier med mera. Alla mönster är baserade på vår designfilosofi och förbättrar livskvaliteten.  

 


Du får råd, 3D-visualisering av din plats och de verktyg du behöver som kommer att placera dig på rätt väg.  redo för dig att sätta in dina färger, möbler och detaljer.  

??

 

 Se exempel

 

 

- 2D Planlösningsdesignidé

- 3D-visualisering 

- Undersökning av platsen & prisrådgivning

- Förbereda checklista

- Guide/tidskrift "Hur man blir en framgångsrik värd"

- Ett gäng erbjudanden och rabatter (Investera avkastning)

bottom of page